Працівник складу у Львові, який постраждав через обстріл РФ, готується до операції

медики у Львові
Ілюстративне фото, архів Дивись.info

Нині в лікарні перебуває 26-річний чоловік, який отримав поранення через російський обстріл Львова у ніч проти 19 вересня.

Про це повідомив очільник військової адміністрації регіону Максим Козицький у понеділок, 25 вересня.

З його слів, стан чоловіка медики оцінюють як середньої важкості. Потерпілий готується до операції. А динаміка одужання є позитивною, додає він, посилаючись на прогнози лікарів.

Атака росіян по Львову 19 вересня

Вдосвіта 19 вересня у Львівській області пролунали вибухи. Місцева влада попередила про атаку росіян безпілотниками. Очільник військової адміністрації регіону Максим Козицький, уточнив, що звуки вибухів - це робота протиповітряної оборони.

За даними міського голови Андрія Садового, сталось займання на складах. Пізніше у відомстві уточнили, що згоріло 300 тонн гуманітарної допомоги.

За уточненими даними, з-під завалів у Львові дістали двох чоловіків.

Пізніше стало відомо, що під завалами знайшли тіло загиблого чоловіка, який працював на складі. Згодом у Давидівській сільській територіальній громаді заявили, що жертвою російської атаки по Львову у ніч проти 19 вересня став мешканець Городиславич Петро Бурбан. Як розповів міський голова Львова, чоловік повернувся до родини після служби у ЗСУ, два тижні шукав роботу. А цієї ночі, коли росіяни обстріляли місто, була його перша робоча зміна. В чоловіка залишились дружина та троє малих дітей.

Тривогу на Львівщині оголосили о 3:39. Вона тривала понад дві години.

Рятувальники завершили розбирати завали після майже 12 годин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: