У Львові відкриють виставку фотографій «Маріуполь. 86 #наживо»

У середу, 4 жовтня, о 17:00 год в галереї Львівського органного залу відкриють виставку фотографій «Маріуполь. 86 #наживо».

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Там розповіли, що «Маріуполь. 86 #наживо» – це 36 фото за чотирма темами: Азовсталь, місто, діти та захисники. Виставка розповідає про те, як світ спостерігав через соціальні мережі за подіями під час блокади Маріуполя російськими військами. Блокада тривала 86 днів – з 24 лютого по 20 травня. Тоді з території Азовсталі було виведено останнього полоненого і місто опинилось в повній окупації росії.

Організаторами виставки є Маріупольська міська рада, проєкт «ЯМаріуполь. Культура», ККП m.EHUB, Львівський органний зал.

Підкреслимо, що «Маріуполь. 86 #наживо» вже була представлена в травні 2023 року в Національному музеї історії України у Другій світовій війни.

Вхід на відкриття виставки 4 жовтня – вільний. В усі інші дні відвідувачам потрібно придбати квитки. Ціна - 30 грн. Виставка доступна щодня з 13:00 до 18:00 год. Вона триватиме до 1 листопада включно.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Львівському муніципальному мистецькому центрі відкриють виставку «Щодо втрачання».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: