У Львові біля цирку демонтували МАФ

маф городоцька 1
МАФ. Фото ілюстративне: ЛМР

У Львові на вулиці Городоцькій, 85 неподалік цирку демонтували кіоск. Рішення про його знесення прийняли на рішення виконкому.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

У департаменті містобудування Львівської міської ради зазначили, що кіоск демонтували, бо він не мав належно оформлених документів, зокрема паспорта прив’язки, тому не увійшов до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

Крім того, у департаменті додали, що власник МАФу мав час, щоб самостійно забрати споруду, але не зробив цього. Тому його демонтували працівники комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління».

Читайте також Ще один незаконно встановлений МАФ демонтують у селищі біля Львова

Про демонтаж МАФів на Львівщині

Нагадуємо, у грудні 2019 року на сесії міської ради депутати проголосували за ухвалу, яка й дала старт наведенню ладу з тимчасовими спорудами у Львові.

Тоді ж було вирішено: 1350 МАФів залишать на вулицях міста, а 200 кіосків підуть на демонтаж. У список на знесення потрапили ті, на які були скарги мешканців, бо там продавали алкоголь, і ті, які роками не сплачували податків, зайняли більше міської території, ніж зазначили в документах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: