Спортсмени з Львівщини здобули 6 золотих нагород на юнацькому чемпіонаті України

image - 2023-11-06T181207.374
Фото: ЛОВА

Загалом команда збірної Львівщини юнаків та дівчат до 13 років з важкої атлетики виборола 12 нагород на чемпіонаті України. Змагання відбулися на Закарпатті.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львіської обласної військової адміністрації.

Там розповіли, що львівські спортсмени усього отримали 6 золотих, 4 — срібні та 2 — бронзові нагороди.

Зокрема Вікторія Футрик у ваговій категорії 40 кг виграла як у загальному заліку, так і у вправах, отримавши 1 місце  у ривку і поштовху. Ця спортсменка представляє Дитячо-юнацьку спортивну школу  ім. П. Короля та тренується під керівництвом Тетяни Малявської. 

Ще один представник цієї школи Андрій Хома у ваговій категорії 34 кг став переможцем у загальному змаганні та в окремих вправах — ривку і поштовху. Його тренером є Сергій Братко. 

Крім того, срібною призеркою стала Марія Микитишин, яка у ваговій категорії 55 кг посіла 2 місце в загальному змаганні, а також отримала 3 місце в ривку та 2 місце в поштовху. Марія представляє КДЮСШ «Атлет» і тренується під керівництвом таких тренерів, як-от: Василя Плюти, Віктора Кінарьова та Сергія Тузяка.

Також у ваговій категорії 59 кг виборола срібну нагороду у загальному змаганні Ольга Добей. Вона зайняла 3 місце в ривку та 2 місце в поштовху в окремих вправах. Її тренером є Тетяна Малявська. 

Водночас Юлія Протасевич з Жидачева зупинилась за крок від нагород у ваговій категорії 71 кг. Вона представляє Спеціалізовану дитячо-юнацьку спортивну школу №1. Її тренер — Олег Косів.

До того ж, серед юнаків у фіналах змагалися також Юрій Галан, Матвій Серафин, Андрій Гривняк та Маркіян Попко.  

Фото: ЛОВА

Нагадуємо, раніше ми повідомляли, що у Львові нагородили медалістів «Ігор Нескорених - 2023».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: