Канада співпрацюватиме із Львовом над розвитком реабілітації

image-31
Фото: Львівська ОВА, ілюстративне

Канада допомагатиме Львову у спортивній реабілітації військовослужбовців, а також цивільних. Тобто місто перейматиме закордонний досвід.

Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий за підсумками зустрічі із членом Канадського парламенту Іваном Бейкером на конференції з відбудови України, що розпочалася в Торонто 21 листопада.

«На запрошення пані Посла Канади в Україні маю честь взяти участь, щоб презентувати екосистему реабілітації UNBROKEN.  Вже встигли попрацювати з Іваном Бейкером, членом Канадського парламенту, який є українцем за походженням та покликом серця», — написав мер.

Читайте також: Львівщина стала першим регіоном, де представили програму реабілітації ветеранів війни

Наступна робоча зустріч з Іваном відбудеться вже у Львові. Садовий не уточнив, коли саме це відбудеться.

Нагадуємо, Манчестер, Ліверпуль та Львів заснували міжнародну ініціативу UNBROKEN Cities Network, аби підтримувати та розвивати реабілітацію в Україні.

Центр НЕЗЛАМНІ

Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) — місце, де дорослі та діти, які постраждали від війни, отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу. Це реконструктивна хірургія, ортопедія і роботичне протезування. Постраждалим не лише встановлюють протези, тут їх виготовляють. Окрім того, у центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією постраждалих військових та цивільних. Проєкт реалізується Першим медичним об’єднанням Львова та Львівською міською радою за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: