Ще одне місто доєдналось до розвитку реабілітації у Львові

1-8dd0db66
Фото: Роман Балук

Німецьке місто Вюрцбург долучилось до міжнародної ініціативи UNBROKEN Cities Network, основоположником якої є Львів. Ідеться про підтримку і розвитк реабілітації в Україні.

Про це розповіли у Львівській міській раді 16 грудня.

Мер Вюрцбурга Крістіан Шухардт та його колега Андрій Садовий підписали угоду до приєднання Вюрцбург до ініціативи UNBROKEN Cities Network — об’єднання міст з усього світу задля підтримки та розвитку реабілітації в Україні.

Читайте також: Канада співпрацюватиме із Львовом над розвитком реабілітації

Міжнародну ініціативу UNBROKEN Cities Network започаткували у листопаді нинішнього року задля підтримки та розвитку реабілітації в Україні. Її засновниками і першими учасниками стали Манчестер, Ліверпуль та Львів. Ідея створення ініціативи виникла після зустрічі мера Львова Андрія Садового з мером Манчестера Енді Бернем, який був вражений ідеєю та місією UNBROKEN. Створення ініціативи відбулося у Кракові.

Манчестер, Ліверпуль та Львів стали містами-засновниками та першими учасниками міжнародної мережі. Четвертим містом, яке долучилось до цього, став данський Орхус.

Центр НЕЗЛАМНІ

Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) — місце, де дорослі та діти, які постраждали від війни, отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу. Це реконструктивна хірургія, ортопедія і роботичне протезування. Постраждалим не лише встановлюють протези, тут їх виготовляють. Окрім того, у центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією постраждалих військових та цивільних. Проєкт реалізується Першим медичним об’єднанням Львова та Львівською міською радою за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: