Глядачі можуть стати персонажами вистави від львівського театру

Цієї суботи, 23 грудня, у Львові покажуть прем'єру вистави «Сто перших слів», у якій глядачі будуть головними персонажами і зможуть пережити унікальний трансформаційний досвід повного занурення у дійство.

Про це анонсували у театрі Лесі Українки.

«Ця постановка – це мандрівка шляхами нашого дитинства, дорослішання та сьогодення. Мандрівка, що приведе додому, як і кожна щаслива подорож. Вистава про пошуки того, що нас об’єднує і гуртує, дослідження колективної пам'яті, спроби зазирнути у глибини нашої ідентичності та познайомитися з собою наново», — кажуть творці.

Режисер вистави – Дмитро Захоженко, драматургиня – Ніна Захоженко.

Композитором вистави став Григорій Семенчук, український поет, музикант, засновник сольного проєкту BRAT, співзасновник музичного гурту «DRUMТИАТР» разом з Юрком Іздриком, та співзасновник поетичного гурту «Landschaft» разом з німецькою поетесою Ulrike Almut Sandig.

У виставі діють: Назар Бонящук, Василь Колісник/Михайло Понзель, Таїсія Малахова, Ісабель Меркулова, Анастасія Перець, Світлана Федєшова.

Нагадуємо, постдокументальний мюзикл «146 зірок, видимих неозброєним оком» Львівського академічного драматичного театру імені Лесі Українки переміг у номінації за найкращу виставу на перетині театральних жанрів, мистецького синтезу і перформативних форм у Фестивалі-Премії «GRA».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: