До Львова приїдуть щелепно-лицеві хірурги зі США, аби оперувати дітей

367734296_619491560321264_8396891406021366924_n
Оксана Джексон. Фото: Перше медичне об'єднання Львова

До Львова із місією прибудуть дитячі щелепно-лицеві хірурги України і Сполучених Штатів Америки, аби провести консультації, а також оперувати пацієнтів з вродженими дефектами, рідкісними генетичними синдромами, асоційованими з розщілинами П’єра Робена, Денді-Уокера, Тріччера- Коллінза.

Про це повідомили у лікарні «Охматдит».

Там кажуть, що фахівці будуть у львівській лікарні впродовж п'яти днів — з 26 лютого до першого березня теперішнього року.

«До Львова спеціально приїде американська хірургиня українського походження Оксана Джексон, авторитетна спеціалістка з реконструктивної мікрохірургії, співдиректорка Програми з лікування розщілин губи та піднебіння у дитячій лікарні Філадельфії», — йдеться в повідомленні.

З української сторони будуть хірурги НДСЛ «Охматдит» (Київ), НМУ імені О.О. Богомольця, дитячої клінічної лікарні № 7 Києва і львівського Міжрегіонального центру дитячої щелепно-лицевої хірургії на базі Центру дитячої медицини.

Лікарі вже відібрали пацієнтів для складних реконструктивних операцій на обличчі. А усіх діток, які потребують операцій, обов’язково проконсультують і запланують операції під час наступних візитів колег зі США.

Усі хірургічні втручання і консультації для маленьких — безкоштовні.

Як потрапити на консультацію?

Якщо у вашої малечі:
• розщілина губи й піднебіння;
• генетичні синдроми (Пʼєра Робена та ін).

Запис:

  • Тел. 0 (98) 776 2355.

Раніше ми розповідали, що львівські хірурги сформували піднебіння у 6-річної пацієнтки завдяки шкірі зі щоки.

Довідка

Оксана Джексон — віцепрезидентка Американської асоціації розщілин губи та піднебіння. Лікарка має українське коріння і приїхала до Львова за покликом серця: «Мої батьки народилися тут, тому я відчуваю, що мені потрібно їхати до України в цей складний час і допомагати, чим можу».

Нагадуємо, у Львівській обласній клінічній дитячій лікарні «ОХМАТДИТ» працював Крейг Хобар (Craig Hobar), провідний американський краніо-фаціальний хірург, який спеціалізується на вроджених вадах обличчя (розщілини губи та піднебіння, вроджених та набутих деформаціях лицевого скелету).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: