Українські перевізники розпочали акцію протесту у трьох пунктах пропуску на Львівщині

image-77
Фото: REUTERS

Українські перевізники розпочали акцію протесту в трьох пунктах пропуску на кордоні з Польщею - «Рава-Руська», «Шегині» та «Краківець».

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна», посилаючись на заяву очільника громадської організації «Український транспортний союз у Львівській області» Олега Дубика.

За його словами, акція триватиме доти, доки протестувальники з польського боку не припинять блокувати рух вантажного транспорту з українського боку.

Він додає, що в акції беруть участь представники трьох громадських організацій вантажних автоперевізників, які вимагають припинити блокаду кордону на польському боці та відновити нормальний рух транспорту.

Дубик пояснює, що учасники зупиняють польські вантажівки, які прибули з Польщі. Це триває кілька годин —  так само як це роблять польські перевізники.

Натомість учасники акції пропускають легкові автомобілі та автомобілі з гуманітарними вантажами.

Нагадуємо, з 20 лютого протестувальники Польщі поблизу шести пунктів пропуску на кордоні з Україною почали жорсткішу блокаду. Окрім цього, неподалік пункту пропуску «Медика — Шегині» польські аграрії висипали з вагона українське зерно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: