Близькість до центру та проблеми із паркомісцями — про ЖК «Семицвіт» у Львові

image-81
ЖК "Семицвіт" Скриншот

Житловий комплекс «Семицвіт» розлігся у Шевченківському районі Львова, на Клепарові. ЖК складається з 15 будинків. Уже заселено близько 70%. З-поміж переваг мешканці називають близькість до центру та розвинену інфраструктуру поблизу, а втім, є і недоліки.

Таке опитування провела львівська ріелторка Оксана Савула.

Що відомо про цей ЖК

Це комфорт-клас. Перший будинок здали 2016 року, а п'ятнадцятий— у четвертому кварталі 2022 року. Один із найбільших ЖК у Львові. Забудовник «Інтергал-Буд». Комплекс має від шести до 16 поверхів. Тут є понад півтори сотні типів планувань. Загалом 2035 квартир, судячи з даних на сайті девелоперів.

ЖК збудований за монолітно-каркасною технологією, а утеплений пінополістеролом (пінопластом). У квартирах є індивідуальне опалення.

Присутній гостьовий паркінг, а в окремих будинках — підземний.

Територія ЖК закрита від авто.

Наскільки комфортно тут жити

Мешканці, яких опитала ріелторка, назвали багато переваг життя у новобудові.

З-поміж плюсів кажуть про близькість до центру та інших локації - супермаркетів, закладів харчування та дозвілля, а також лікарні. Для дітей є великий майданчик для забав, а для старших — спортивний майданчик.

На які недоліки акцентують мешканці

Заборонено гуляти із собаками. Також серед проблем називають брак паркомісць. Говорять, що є проблеми із розчищенням території ЖК у зимовий період.

Серед недоліків відзначають й погану шумоізоляцію, а також відсутність балконів.

Відгук ріелторки

Оксана Савула каже, що під'їзди є охайними та прибраними, ліфт - просторий і комфортний, однак сходи, до прикладу, є незручними.

Більше деталей - у відео.

Відео: YouTube: oksana.savula.rieltor

Проєкт «А що скажуть сусіди?» 

Головна мета проєкту «А що скажуть сусіди?» — отримати справжні відгуки від мешканців новобудов міста Львова. Роблять це для того, аби була змога порівняти різні ЖК Львова за класами, якістю будівництва, скласти думку про забудовника та на основі цього обрати собі відповідне житло.

«Забудовники часто малюють красиві картинки, розповідають, що все буде гарно, якісно, надійно, безпечно… Розповідають про те, як комфортно буде жити в новозведеному ЖК. Але досвід показує, що часто люди мають своє бачення і відчуття комфорту. Тому я з командою відправились на інспекцію житлових комплексів Львова, щоб показати вам правдиву оцінку, чесні відгуки, і різне бачення та відчуття людей, які там живуть», — ділиться авторка проєкту, Оксана Савула.

Напередодні ріелторка Оксана Савула розповідала про недоліки та переваги житлових комплексів «Добра оселя»  та «Пасічний».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: