У Львові покажуть виставку ілюстрацій-розповідей про видатних українців

13 березня в ART-prostir Львівської муніципальної бібліотеки відкриється виставка «Наші» львівського художника Михайла Скопа та виступ галицько-донбаського гурту NAZVA (Павло Гоц та Ярослав Яровенко).

Про це повідомили ІА Дивись.info в ART-prostir.

За словами організаторів, мистецько-освітня виставка «Наші» – це розповідь про видатних українців і українок, які підкорили світ своїми досягненнями та тріумфами. Так, тут можна дізнатися про таких видатних українців, як-от: Соломію Крушельницьку, Сержа Лифаря. Івана Піддубного та інших.

Виставка складається з ілюстрацій львівського художника Михайла Скопа (або #NEIVANMADE). Художник створив ілюстрації-розповіді про українських діячів науки та мистецтва для анімаційного відео на пісню «Slavic English», із якою гурт NAZVA приймав участь у національному відборі Євробачення 2024. Так, ілюстрації можна буде оглянути на події, а також почути розповідь про цих 15 видатних українців та українок.

Під час відкриття відбудеться виступ гурту NAZVA. Вони виконають свої пісні, які вже підкорили сучасного українського слухача.

Вхід на подію вільний.


До речі, ІА Дивись.іnfo кожної п'ятниці складає добірку цікавих подій, які можна відвідати у Львові. Так, куди піти з 9 по 16 березня - перелік культурних подій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: