Близькість до центру та погана шумоізоляція — про ЖК «Велика Британія» у Львові

ЖК «Велика Британія» у Львові
ЖК «Велика Британія» у Львові. Скриншот із відео

У Залізничному районі, неподалік центру Львова, розлігся житловий комплекс «Велика Британія». ЖК складається із п'яти будинків. З-поміж переваг мешканці називають близькість до центру та розвинену інфраструктуру поблизу, а втім, є і недоліки.

Таке опитування провела львівська ріелторка Оксана Савула.

Що відомо про ЖК «Велика Британія»

Це комфорт-клас. Перший будинок здали 2017 року, а п'ятий— у третьому кварталі 2023 року. Дата здачі ще двох наразі невідома. Забудовником є девелоперська «Ріел». Комплекс має від шести до 13 поверхів. Тут є майже півтори сотні типів планувань. Загалом 1540 квартир.

ЖК збудований за монолітно-каркасною технологією. У будинку є автономне опалення. Є гостьовий паркінг, територія відкрита для авто.

Наскільки комфортно тут жити

Мешканці, яких опитала ріелторка, назвали багато переваг життя у новобудові.

З-поміж плюсів кажуть про близькість до центру та інших локації — супермаркетів, закладів харчування та дозвілля, а також лікарні. Для дітей практично біля кожного будинку є майданчики.

Окрім цього, відзначають хорошу транспорту розв'язку.

На які недоліки акцентують мешканці

Насамперед називають якість будівництва, а також вказують на погану шумоізоляцію. Також є проблеми із паркуванням. Поміж цим, є питання до керівника ОСББ, який не мешкає у будинку і зі слів мешканців, не розуміє всіх проблем.

Більше деталей — у відео.

Відео: YouTube: oksana.savula.rieltor

Проєкт «А що скажуть сусіди?» 

Головна мета проєкту «А що скажуть сусіди?» — отримати справжні відгуки від мешканців новобудов міста Львова. Роблять це для того, аби була змога порівняти різні ЖК Львова за класами, якістю будівництва, скласти думку про забудовника та на основі цього обрати собі відповідне житло.

«Забудовники часто малюють красиві картинки, розповідають, що все буде гарно, якісно, надійно, безпечно… Розповідають про те, як комфортно буде жити в новозведеному ЖК. Але досвід показує, що часто люди мають своє бачення і відчуття комфорту. Тому я з командою відправились на інспекцію житлових комплексів Львова, щоб показати вам правдиву оцінку, чесні відгуки, і різне бачення та відчуття людей, які там живуть», — ділиться авторка проєкту, Оксана Савула.

Напередодні ріелторка Оксана Савула розповідала про недоліки та переваги житлових комплексів «Добра оселя»  та «Пасічний».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: