Погана шумоізоляція та хороша інфраструктура — про ЖК «Парус Сіті» у Львові

ЖК «Парус Сіті» у Львові
ЖК «Парус Сіті» у Львові. Скриншот із відео

У Франківському районі розлігся житловий комплекс «Парус Сіті». ЖК складається із чотирьох будинків. З-поміж переваг мешканці називають близькість до центру та розвинену інфраструктуру поблизу, а втім, є і недоліки.

Таке опитування провела львівська ріелторка Оксана Савула.

Що відомо про ЖК «Парус Сіті»

Це бізнес-клас. Перший будинок здали 2021 року, а четвертий — у квітні 2023 року. Забудовником є девелоперська « Parus Premium». Комплекс має від п'яти до 17 поверхів. Загалом 1500 квартир. Технологія будівництва — монолітно-каркасна. Стіни — керамоблок. Утеплюють квартири мінеральною ватою. У будинках індивідуальне опалення, а також є дахова котельня. Є гостьовий паркінг з підземним ліфтом.

Наскільки комфортно тут жити

Мешканці, яких опитала ріелторка, назвали багато переваг життя у новобудові.

З-поміж плюсів кажуть про близькість до центру та інших локації — супермаркетів, закладів харчування та дозвілл тощо. Для дітей біля кожного будинку є майданчик для дозвілля.

Окрім цього, відзначають хорошу транспорту розв'язку та близькість до центру.

На які недоліки акцентують мешканці

Мешканці вказують на відсутність закладів громадського харчування та спортзалу поблизу, а також на погану шумоізоляцію. Теж скаржаться на малу кількість паркомісць.

Більше деталей — у відео.

Відео: YouTube: oksana.savula.rieltor

Проєкт «А що скажуть сусіди?» 

Головна мета проєкту «А що скажуть сусіди?» — отримати справжні відгуки від мешканців новобудов міста Львова. Роблять це для того, аби була змога порівняти різні ЖК Львова за класами, якістю будівництва, скласти думку про забудовника та на основі цього обрати собі відповідне житло.

«Забудовники часто малюють красиві картинки, розповідають, що все буде гарно, якісно, надійно, безпечно… Розповідають про те, як комфортно буде жити в новозведеному ЖК. Але досвід показує, що часто люди мають своє бачення і відчуття комфорту. Тому я з командою відправились на інспекцію житлових комплексів Львова, щоб показати вам правдиву оцінку, чесні відгуки, і різне бачення та відчуття людей, які там живуть», — ділиться авторка проєкту, Оксана Савула.

Напередодні ріелторка Оксана Савула розповідала про недоліки та переваги житлових комплексів «Добра оселя»  та «Пасічний».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: