У Львові на деяких автобусних маршрутах зменшили кількість транспорту

автобуси у Львові
Ілюстративне фото/архів ІА Дивись.info

У Львові на деяких комунальних автобусних маршрутах зменшили кількість рухомого складу на 1-2 одиниці транспорту. Загалом станом на 17 червня у місті їздить на 21 автобус менше.

Про це повідомили в пресцентрі Львівської міської ради.

Там розповіли, що рішення зменшити кількість транспорту прийняли через зниження пасажиропотоку в громадському транспорті.

Який автобусів курсуватиме менше

За інформацією ЛК АТП-1, від сьогодні, 17 червня, зменшили випуски на одну одиницю на маршрутах під номером: 1а, 3а, 6а, 9, 18, 29, 32, 40, 47а, 52, 61, на дві одиниці – на маршрутах таких номерів, як-от: 19, 20, 37, 92 та три одиниці на маршруті № 47а.

«Інтервал руху на цих автобусних маршрутах збільшується на від 1 до 3 хвилин, час відправлення першого та останнього автобуса залишається без змін. Завдяки тому, що частина транспорту буде вивільнена, то впродовж літа зможемо провести капітальні та середні ремонти рухомого складу та якісно підготуватися до збільшення кількості автобусів  на лініях з вересня. Випуски транспорту на маршрутах №№5а, 8, 10, 16, 39А, 45, 46, 49а, 55, 56, 60, 63 залишаються без змін», – зазначили у ЛК АТП-1.   

Підкреслимо, що комунальне підприємство АТП-1 обслуговує 28 автобусних маршрутів.

Крім того, в управлінні транспорту мерії підкреслили, що комунальне підприємство «Львівелектротранс» та приватні перевізники поки не планують зменшувати випуски транспорту на лініях.


Раніше ми розповідали, що у Львові цього місяця відновлять роботу три автобусні маршрути. детальніше – читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: