Львівські бібліотеки приймають книжки для реабілітаційного центру

image-2023-11-18T185123.699
"Мистецька бібліотека" у Львові. Фото/ ІА Дивись. іnfo

Львівська муніципальна бібліотека приймає книжки, щоб поповнити полицю в UNBROKEN Ukraine, де військові проходять реабілітацію. Зокрема, їх можна принести до будь-якої філії.

Про це повідомили на сторінці Львівської муніципальної бібліотеки.

Там розповіли, що багато лікарів зазначають, що читання книг – ефективний засіб відновлювальної терапії. Крім того, таке дозвілля покращує пам’ять та розслабляє.

«Книжкова колекція поповнюється кожного місяця. Переважно це художня література, менше з різних галузей знань. Вчора привезли ще 120. Загалом близько 700 книг. Це подарунки читачів ЛМБ та місцевої громади», – коментує заступниця директора Львівської муніципальної бібілотеки Наталія Бібіка.

Директор Львівської муніципальної бібліотеки Василь Кметь зазначив, що моніторинг попиту та систематична робота з користувачами є запорукою якісного обслуговування читачів, підтримки захисників та захисниць під час їх реабілітації.

Підкреслимо, що ідея книжкової полиці – акція «Літературна терапія» – виникла минулого року. Це можливість підтримати захисників, які відновлюються після важких поранень у Unbroken центрі. Зокрема, цьогоріч в Міжнародний день дарування книг Управління Культури Львова та Львівська Муніципальна Бібліотека подарували перший комплект книг для військових, що проходять реабілітацію у центрі Unbroken - 125 книг.


До слова, в межах проєкту «Що почитати у львівських бібліотеках» ІА Дивись.info  вже підготували добірки книжок разом з Мистецькою Бібліотекою, бібліотекою Px, URBAN бібліотекою, Сенсотекою, ProFashion бібліотекою та Центральною дитячою бібліотекою Львова. Усі добірки можна переглянути за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: