На Львівщині чоловік вбив свого знайомого, завдавши п'ять ударів ножем

448979159_870310345140738_465668975663867639_n
Фото: поліція Львівської області

Як встановили правоохоронці, під час конфлікту затриманий завдав своїй жертві п’ять ударів ножем та втік з місця події. За скоєне йому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Сьогодні, 22 червня, о 03.30 в поліцію надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що на вулиці Ярослава Мудрого у Стебнику виявлено чоловіка з численними ножовими пораненнями живота та грудної клітки. Незважаючи на зусилля медиків, він помер.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та спеціалісти-криміналісти. Правоохоронці встановили особу загиблого – місцевого мешканця віком 24 роки, на тілі якого було виявлено п’ять ножових поранень.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Проведеними заходами було встановлено, що смертельних ножових поранень жертві під час конфлікту завдав 21-річний місцевий житель, після чого втік.

Правоохоронці оперативно встановили місце перебування зловмисника та затримали його.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: Львівські хірурги прооперували пацієнтку, яка травмувала коліно і не могла ходити

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: