Суд арештував 18 га пасовища, яке було роздане у приватну власність

agro6675.52118280099
Фото з відкритих джерел.

Личаківський районний суд Львова наклав арешт на 18 га землі пасовища біля села Великі Передримихи на Львівщині.

Про це повідомляють Наші гроші.Львів.

Арешт наклали в рамках кримінального провадження за службове підроблення. Згідно з ухвалою, Головне управління Державного земельного кадастру у Львівській області у листопаді минулого року перевело пасовище із земель запасу у землі з видом використання «для ведення особистого селянського господарства».

Крім того, пасовище поділили на десять ділянок, дев’ять з яких в грудні передали у приватну власність.

В результаті, вже в березні цього року, вказано в ухвалі, власником ділянок стала одна людина і наділи об’єднали в один з кадастровим номером 4622787200:17:000:0180. Згідно з даними Публічної кадастрової карти, з 5 квітня ця ділянка площею 18 га належить Мирославу Бикову.

Свідки, а саме депутати Жовківської міськради, повідомили слідству, що цей масив земель запасу використовується мешканцями села Великі Передримихи як громадське пасовище від 1987 року. На даний час є 55 корів, пасовище огороджено, є електропастух. А в грудні вони дізналися, що його передали в приватну власність, а тому міськрада звернулась до поліції.

Зіболківська сільська рада не погоджувала виділення вказаних земельних ділянок громадянам. Повноваження сільради припинилися в листопаді, однак правонаступник, Жовківська міськрада, теж не надавала погоджень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: