Де можна оформити онлайн кредит на карту Ощадбанку

1-14

У радянські часи для вкладів громадян Країни Рад існував єдиний банк - Ощадний банк СРСР, який обслуговував населення двохсотмільйонної країни.

Багато людей старшого віку досі зберігають ощадні книжки, на яких залишилися їхні заощадження, котрі з'їв фінансовий колапс, що вибухнув на початку дев'яностих років минулого століття, коли вся країна відразу втратила мільярди рублів, яких де-факто не існувало.

У даний час в Україні працюють десятки великих і маленьких банків, серед яких провідну роль продовжує грати старий добрий Ощадбанк – він «тримає в руках» пенсійні виплати. Незважаючи на те, що у відділеннях Ощадбанку, як і раніше, квитанції друкуються на матричних принтерах, оформити онлайн-кредит можна в віддаленому режимі, не відвідуючи банківського відділення.

Онлайн  кредитування

В останні роки онлайн кредити стали справжнім хітом серед простого населення. Цей вид послуги став набирати обертів приблизно 10 років тому, з появою перших МФО, які швидко заповнили нішу короткострокового мікрокредитування. Банки пізно схаменулися, поїзд вже пішов, але, як кажуть, краще пізно, ніж ніколи. Останнім часом банки стали надавати ті ж послуги, що і МФО, надаючи онлайн позику своїм клієнтам на невеликі суми строком на кілька місяців, але при цьому під набагато нижчі відсотки, ніж МФО.

Які кредити можна оформити в Ощадбанку

Сьогодні дуже модною і популярною є тема енергозбереження. В Ощадбанку для утеплення старого будинку можна оформити кредит за програмою «Ощадний будинок» в розмірі до 50000 грн на термін до 3 років під 17,99%.

Ті, хто зібрався купувати вторинне житло, можуть скористатися програмою «Нерухомість на вторинному ринку», під яку можна отримати кредит до 10 млн грн на термін до 20 років під 8..14,49% річних. Якщо клієнт вважає за краще купити нове житло, для цих цілей Ощадбанк пропонує «Кредит під іпотеку» до 100000 грн, на термін до 20 років під 13,99-16,99%.

У тому випадку, якщо щось пішло не так, і позичальник потрапив у боргову яму, йому допоможе вибратися «Програма перекредитування», за якою можна отримати до 10 млн грн терміном до 20 років під 13,99-16,99%.

У зв'язку зі складною обстановкою на сході України і в Криму, починаючи з 2014 року кількість тимчасово переміщених осіб в країні перевищила мільйон осіб. Для них Ощадбанк пропонує програму «На житло для внутрішньо переміщених осіб», за якою можна отримати до 100000 грн, терміном до 30 років під 12,99% річних.

Крім цих програм, адміністрація Ощадбанку пропонує безліч інших варіантів кредитування, з якими можна ознайомитися на сайті Ощадбанку. Щоб оформити онлайн кредит, досить буде оформлення кредитної картки Ощадбанку. Це найпростіше зробити власникам зарплатних карток Ощадбанку, їм достатньо подати заяву в електронному вигляді, яке буде розглянуто протягом робочого дня. У разі позитивного рішення гроші можна отримати без довідки про доходи. Для підписання договору потрібно лише документ, що засвідчує особу позичальника.

* Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: