Прокуратура розслідує загибель на Луганщині 24-річної військової

image
Фото: 24tv.

Спеціалізована прокуратура Об’єднаних сил розслідує факт загибелі в Луганській області 24-річної військової Тетяни Алхімової.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил.

Інформація про загибель надійшла до Луганської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Об’єднаних сил 6 листопада.

На місце події невідкладно виїхав керівник Луганської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил, слідчо-оперативна група Щастинського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області, представники військової служби правопорядку.

Попередньо встановлено, що молодший сержант, командир відділення, перебуваючи на військовій службі, самостійно здійснила постріл із ввіреної їй штатної зброї, завдавши собі тілесні ушкодження. Від отриманої травми постраждала загинула на місці.

За фактом загибелі військовослужбовця, Луганською спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Розглядаються також інші версії, у тому числі - умисне вбивство, доведення до самогубства та порушення правил поводження зі зброєю.

Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії та вживаються вичерпні заходи щодо всебічного, повного та неупередженого дослідження всіх обставин трагічної події.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: