Журналістам і бізнесменам з Ізраїлю влаштують промотур Львівщиною

Протягом трьох днів, 17-19 квітня, представників провідних мас-медіа, туристичних агенцій та бізнесу Ізраїлю ознайомлюватимуть із визначними місцями Львівської області. Гостям із Близького Сходу покажуть привабливі для туристів місцини та пам'ятки єврейської культури.

Зокрема, вони відвідають Дрогобич, де народився Бруно Шульц, будинок, де він мешкав, і місце його трагічної смерті, оглянуть меморіальний музей видатного письменника та художника, а також побачать хоральну синагогу.

Опісля журналісти та туроператори відвідають один із найбільших бальнеологічних курортів України – Трускавець, де їм презентують найкращі лікувально-оздоровчі курорти Львівщини – Моршин, Східницю, Немирів, Любінь Великий, Шкло. Після цього побувають на гірськолижних курортах Львівщини.

Окрім цього, ізраїльських гостей очікує екскурсія у місті Жовква, де розташована одна з найкращих синагог пізнього ренесансу у Європі. Побуває ізраїльська делегація і в одному з найстаріших міст України – Белзі, де розташований єврейський цвинтар (кіркут).

Нагадаємо, що у квітні цього року зі Львова планують відкрити прямий авіарейс до Тель-Авіва. За попередніми планами, літаки відправлятимуться двічі на тиждень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: