Нова поліція буде служити людям і це - не просто слова, - Згуладзе (відео)

«Ми матимемо нову якість української поліції»,  – про це сьогодні, 20 квітня, заявив голова МВС України Арсен Аваков  під час робочої поїздки у Львові, інформує з місця події кореспондент Дивись.Інфо.

«Ми починаємо нині амбітний проект нової української поліції. «Моя нова поліція» – ­ не та, яка була при Януковичу, це та поліція, яка буде не карати і кришувати, а служити і захищати. Це принципово, з цього ми й починаємо», – наголосив він.

І додав: «Сьогодні цей процес стартує. Він вже розпочався в Києві, сьогодні – в Одесі та Львові, потім – в Харкові та Дніпропетровську».

Своєю чергою перший заступник Міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе наголосила на тому, що функцій ДАІ не вистачає: «Нам потрібна поліція, яка буде патрулювати на вулиці і при зверненні громадянина зможе допомогти йому. Будь-яка проблема водія чи перехожого стає і нашою також. Ми будемо служити. Це не просто слова…».

«Міністр особисто забезпечив те, – каже вона, – що в бюджеті цього року, який виявився дуже непростим для України, для патрульних закладені зарплати в 3-4 рази більші ніж нині в рядових працівників ДАІ – 8-10 тис. грн».

Як пояснив Арсен Аваков, це роблять для стрибка якості. «Тому й радикально збільшуємо наші вимоги. Такі зарплати будуть лише в реформованих підрозділах», – зазначив він.

Додамо, що під час зустрічі Арсена Авакова з курсантами в Палаці Потоцьких у Львові всі бажаючі могли заповнити анкету кандидата на посаду працівника патрульної служби.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: