Садовий хоче, щоб трамвай на Сихів поїхав до кінця року (відео)

У Львові на вул. Стуса та на кільці вул. Стуса – Снопківська – Мушака – Свенціцького провели демонтажні роботи і почали заміну інженерних мереж та вкладання дорожньої основи, повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

«Ми з вами на одній частині робіт, яка пов’язана з реконструкцією вул. Стуса та прокладанням трамвайної колії. Тут буде зроблене велике розворотне кільце, яке дасть можливість технологічно грамотно організовувати рух трамваю. Хороша погода дає більшу інтенсивність на ділянці по вул. Стуса, де працює 150 людей, і з кожним днем працівників буде зростати. Наступний етап – це з’єднати з вул. Стуса, далі – роботи по вул. Стуса. Також ми чекаємо на результати по тендеру, який визначить переможця, хто буде реконструювати частину дороги до вул І.Франка, щоб повністю рух трамваю був по новій колії», - розповів Андрій Садовий.

Також на проспекті Червоної Калини працюють дві ремонтні бригади, які облаштовують трамвайні рейки. Одна група працює на ділянці від Санта-Барбара до церкви інші від мосту рухаються вверх до Санта-Барбари.

Планують, що вже з четверга, 30 квітня, від вул. Угорської в напрямку до Сихова почнуть укладати рейки. Загалом для сихівського трамвая буде прокладено близько 5,2 км колії, її загальна довжина буде кожен бік 11,5 км.

Зазначимо, що трамваї на Сихів поїдуть до кінця 2015 року. Попередньо вздовж маршруту буде по 10 зупинок, загалом – 20.

Нагадаємо, за проектом будівництва, трамвайну колію на Сихів прокладуть від вул. Стуса через просп. Червоної Калини до Санта-Барбари. Фінансують проект завдяки кредити ЄБРР – 6 млн. євро та гранту німецького уряду – 5 млн. євро. Окрім цього, місто надало з бюджету 6,8 млн. євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: