Працівник ЗАЕС, якого розстріляли окупанти, намагався чинити опір, - перехоплення

ЗАЕС

російські окупаційні війська готувались до вбивства праівника Запорізької АЕС, що в Енергодарі.

Про це свідчить розмови загарбників, які вдалось перехопити Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України 26 травня.

«Співробітники карального загону рашистів спочатку з’ясовують особисті дані Швеця. Потім дають наказ знайти його на робочому місці. Коли з’ясовується, що він залишив станцію після закінчення зміни, відправляють групу до місця проживання», - сказано в повідомленні.

Останній дзвінок від рашиста з позивним «Ловець». Він звітує, що знайшли українця за домашньою адресою: «Адресу відпрацювали. У нього автомат, він чинив опір. Його «замочили». Він ще живий, але він не виживе. У нього декілька кульових поранень».

Нагадуємо, напередодні в «Енергоатомі» повідомили, що загарбники увірвались до помешкання співробітника енерго-ремонтного підрозділу Запорізької АЕС Сергія Швеця та розстріляли його з автоматичної зброї. Чоловіка шпиталізували до міської лікарні Енергодара з численними кульовими пораненнями. Лікарі борються за його життя. Чоловік переніс десятигодинну операцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: