Садовий просить допомоги у Вілкула (відео)

Мер Львова Андрій Садовий звертався до віце-прем'єр міністра Олександра Вілкула та керівництва казначейства щодо блокування казначейством коштів, які Львів скерував на ремонт доріг. "Це екстремально надзвичайна ситуація", - сказав міський голова сьогодні, 27 серпня, на брифінгу, - повідомляє кореспондент "Дивись. Інфо".

Понад 60 днів казначейство блокує 27,5 млн грн, які мають йти як співфінансування міста по роботах, які виконуються за кошти Європейського банку реконструкції і розвитку. "У підрядників закінчилися власні кошти, вони не мають можливості продовжувати якісні роботи", - каже мер.  Відтак, якщо кошти не будуть проплачені, ЄБРР не дасть подальші кошти на ремонти ділянок вулиць Городоцької, Бандери-Коперника, Хмельницького та Замарстинівської.

Нагадав Садовий і про те, що Державна казначейська служба не виконує платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету на загальну суму понад 66,8 млн грн: "Більше 70 млн грошей сьогодні висить. Все стоїть. Гроші міські не проплачує держава. Такої критичної ситуації з часів незалежності не було".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: