У Києві автівка влетіла в карету «швидкої», постраждало немовля (фото)

328632020_530269268956730_4773231596489267004_n

Сьогодні у Києві позашляховик «Гранд Черокі» врізався у карету швидкої допомоги, яка везла 6-місячне маля у відділення кардіології.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

«До поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю карети швидкої медичної допомоги на вулиці В’ячеслава Чорновола. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції Києва з розслідування ДТП та лікарі. За попередньою інформацією внаслідок ДТП постраждало шестеро осіб, серед яких малолітня дитина. Правоохоронці проводять першочергові слідчі дії та опитують свідків інциденту», - йдеться у повідомленні.

Відомо, що автомобіль швидкої медичної допомоги, на якому були увімкнені звуковий та світловий спецсигнали, рухався по вулиці В’ячеслава Черновола зі сторони проспекту Повітрофлотського. Швидка перевозила немовля до лікарні. В цей час з нею зіткнувся позашляховик «Гранд Черокі», внаслідок чого спецтранспорт перекинувся на бік.

За попередньою інформацією внаслідок ДТП постраждало шестеро осіб, серед яких малолітня дитина. Дитину для подальшої госпіталізації передано медикам.

Поліцейські опитують свідків автопригоди та проводять першочергові слідчі дії. Після встановлення всіх обставин, події буде надана правова кваліфікація.

За інформацією у місцевих Телеграм-каналах «швидка» везла 6-місячного малюка до кардіологічного відділення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: