Головне за добу на Львівщині: Вшанування Захисників та «швидкі» для бійців під Бахмутом

Untitled
Фото: ЛОДА

У Львівській області протягом минулої доби сирени не сповіщали про повітряні тривоги.

Про це начальник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив у ранковому зведенні.

Минулої доби евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 46 людей, а до Перемишля зі Львівської області вирушили 1548 осіб.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагородили (посмертно) воїна зі села Сокільники Львівського району. Юрій Онисик служив у 24 ОМБр імені короля Данила. Загинув 27 квітня 2022 року під час виконання бойового завдання під Попасною.

На фасаді дитячої школи мистецтв у селі Лисятичі Стрийського району встановили дошку пам'яті її випускнику. Захисник України Орест Барилюк загинув 5 квітня 2022 року у Херсонській області.

На Львівщині встановили рекорд України з прикрашання великодніх пасок. За 25 хвилин учасники заходу прикрасили 1000 пасок і виклали їх у формі національного герба. Більше про це – за посиланням: https://bit.ly/43fErjP.

Самбірська центральна районна лікарня отримала медикаменти. Допомогу надала Мальтійська служба допомоги за сприянням депутата ЛОР Юрія Доскіча.

Дві машини швидкої медичної допомоги відправили із Пустомит для наших оборонців у Бахмут. «Швидкі» від німецької організації Veritas Ambulanz передав БФ «Міжнародна асоціація підтримки України».

У Бродівській громаді створили дитячий будинок сімейного типу. Ще п'ятеро дітей, які залишились без батьків, тепер матимуть сім'ю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: