Біля Львова авто збило семирічного велосипедиста: дитина потрапила до лікарні

image (70)
Авто, яке збило велосипедиста. Фото: поліції

У середу, 24 травня, у селі Рудне Львіського району стаася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії постраждала семирічна дитина, яка їхала на велосипеді.

Про це повідомили в поліції Львівської області.

Там розповіли, що водій автомобіля «Nissan Almera», 59-річний житель одного з сіл району,  наїхав на семирічного хлопчика, який їхав на велосипеді.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений у лікарню.

Тепер в поліції з’ясовують інші обставини події.

За фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Така стаття передбачає покарання – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, у Пустомитах 15-річний скутерист потрапив в аварію. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди він отримав травми.

Ситуація з ДТП у Львівській області

За даними поліції Львівської області зазначають, що впродовж двох місяців 2023 року в дорожньо-транспортних пригодах травмувалося 365 осіб, з них – загинула 31 людина.

Читайте також На Львівщині мікроавтобус зіткнувся з автопоїздом, є загиблий

Як зазначають правоохоронці, найбільше аварій з потерпілими зафіксували в понеділки. Такі дорожньо-транспортні пригоди часто стаються о 19 годині.

Крім того, на Львівщині за попередній рік сталося 1797 дорожньо-транспортних пригод . У 2021 році їх нарахували 1902 випадки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: