Що обіцяє книжковий Форум у вересні

13 вересня розпочнеться Фестиваль «Місто Лема» і відбудеться засідання журі книжкового конкурсу 23 Форуму видавців у Львові, а вже 15-18 вересня у Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17) і ще у 60 локаціях у центрі міста відбудеться сам Форум видавців.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

Серед основних заходів 23 Форуму видавців у Львові – 23 Львівський книжковий ярмарок, 22 Церемонія вручення книжкової Премії «Найкраща книга Форуму-2016», 19 Ніч поезії та музики non-stop, 13 тематичних форумів, 11 Львівський міжнародний літературний фестиваль, 7 Львівський бібліотечний форум спільно з Українською бібліотечною асоціацією, 5 Благодійна акція для людей літнього віку «Третій вік: задоволення від читання». Вперше – Фестиваль «Місто Лема».

Фредерік Беґбедер – Star Guest 23 Форуму видавців у Львові. Один з найвідоміших сучасних французьких письменників, публіцист, літературний критик, редактор, автор книг «99 франків», «Уна і Селінджер», «Кохання триває три роки», «Бесіди нащадка епохи».

Персона Форуму – Вітольд Шабловський, журналіст та письменник візьме участь у тематичному форумі «Художній репортаж», у межах якого презентуватиме книгу «Танечні ведмеді» та буде учасником дискусій.

«До Львова Вітольд приїде якраз після презентації у Польщі нової книги, над якою він працював останні роки – історії про те, як українці в часи Другої світової війни рятували поляків та євреїв. Тож, безумовно, тем для обговорення буде багато», - зазначила Олеся Яремчук, координаторка тематичного форуму «Художній репортаж».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: