У Західній Україні грають агресивні команди – Луческу

Футбольні команди з Заходу України дуже агресивні і їх гравці добре підготовлені. Про це заявив головний тренер донецького футбольного клубу «Шахтар» Мірча Луческу, повідомляє прес-служба клубу.

«У Західній Україні завжди важко грати. У цій частині країни дуже агресивні команди, вони добре готові фізично і організовані в обороні. Складно їм забити. А якщо гол вдається, то, звичайно, набагато легше – суперник починає розкриватися», – сказав пан Луческу.

Те ж саме, за його словами, відбулося і в матчі проти ужгородської «Говерли» у суботу, 9 листопада.

«Якби ми забили в перші хвилини – а гольові моменти були, – то все було б по-іншому. Але ми не забили. Господарі відчули впевненість і добре закрилися на своїй половині поля. Звичайно, вони не створили нам проблем... Але якби ми не забили – невідомо, як би гра закінчилася», – розповів тренер «Шахтаря».

«Коли ми оформили гол, господарі розкрилися, пішли в атаку, надали пристойний тиск на нашу оборону. Може бути, не було якихось небезпечних моментів, але тиск був. У нас же – два-три гольових моменти в контратаках, які ми, на жаль, не реалізували. Виграли і – це найважливіше – завоювали три очки», – завершив Мірча Луческу.

Як повідомляв НБН, 9 листопада донецький «Шахтар» обіграв на виїзді ужгородську «Говерлу» в матчі 16-го туру чемпіонату України. Зустріч закінчилася з рахунком 2:0.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: