Вірастюк зізнався, що йому надзвичайно легко зніматись у кіно (відео)

Перший український фільм для дітей «Іван Сила» знімали 45 днів у багатьох містах України. Про це на прес-конференції у Львові повідомив актор Віктор Андрієнко, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

За словами Андрієнка, зйомки фільму відбувались із 21 серпня до кінця листопада та проходили у Чернівцях, Кам’янці-Подільському, Іршавському районі Закарпатської області, Києві тощо.

«Проблем із зйомками не було взагалі, за виключенням хіба відсутності часу. У нас у масовці знімалось чотири тисячі осіб, також на зйомку приїхали троє моїх друзів із Росії», - розповів Віктор Андрієнко.

Також Андрієнко повідомив, що він спільно із Василем Вірастюком знімається у новорічному музичному мюзиклі, який вийде на Новий рік.

Сам Вірастюк розповів про те, що йому було надзвичайно легко зніматись у кіно, адже на майданчику головне – це слухатись режисера, який є головним.

«Багато акторів думають, що вони зірки і уже все знають, а це неправильно, адже я вважаю, що треба слухати режисера і не буде жодних проблем. Тому коли ти включаєш вуха і не просто слухаєш, але ще і чуєш, то усе вдається», - сказав Вірастюк.

Деталі – дивіться у відео:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: