Львівська залізниця відзначає 155-річчя

zaliznytsya

Сьогодні, 6 листопада, у Будинку науки та культури Львівської залізниці (вул. Федьковича, 54/56) відбулися урочистості, присвячені 155-річчю Львівської залізниці і Дню залізничника.

«Велика честь вас вітати з професійним святом. Найщиріші привітання від міського голови Андрія Садового і депутатів Львівської міської ради. 155 років Львів має приємність користуватись таким благом технічного прогресу як поїзд, залізниця. І це велика приємність, і ніяка економія не може розвиватись без  ефективного транспорту. Коли ми поглянемо на досвід Європейського союзу,  на сьогоднішній день залізниця є основним видом транспорту в розвитку міста.

Я щиро вірю,  що ми маємо велике майбутнє і вдячний вам,  що ви допомагаєте нам розбудовувати наше рідне місто Львів. Кланяюся всім за вашу працю, бажаю міцного здоров’я, щастя і Божої ласки на добрі справи та процвітання», -  зазначив Ростислав Дацків, заступник міського голови з економічних питань та містобудування.

Нагороджено за сумлінну працю на залізничному транспорті та з нагоди професійного свята – Дня залізничника – подяками міського голови:

1. Беднарчук Роман Васильович – слюсар-електрик з ремонту електроустаткування 5 розряду виробничого підрозділу «Пасажирське вагонне депо Львів»;

2. Куржидло Ярослав Йосипович – водій автотранспортних засобів виробничого підрозділу «Львівська дистанція зв’язку»;

3. Сіромський Степан Романович – слюсар з ремонту рухомого складу 5 розряду виробничого підрозділу «Локомотивне депо Львів-Захід».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: