Уряд схвалив проект угоди з НАТО про підтримку спільного управління постачанням

Кабінет міністрів схвалив розпорядження «Про підписання Угоди між урядом України та Організацією НАТО з підтримки та постачання про партнерство з підтримки спільного управління предметами постачання», що є правовою підставою для співробітництва між Міністерством оборони України і НАТО у сфері закупівлі товарів, робіт та послуг, а також їхнього постачання і технічного обслуговування.

 

Про це на брифінгу повідомила начальник управління комунікацій та преси Міністерства оборони України, полковник Оксана Гаврилюк, передає Уніан.

«Урядом України схвалено розпорядження «Про підписання Угоди між урядом України та Організацією НАТО з підтримки та постачання про партнерство з підтримки спільного управління предметами постачання», яке встановлює процедуру схвалення проекту угоди та наділяє повноваженнями на її підписання виконувача обов’язків голови Місії України при НАТО», - сказала Гаврилюк.
«Цей документ є правовою підставою для співробітництва між Міністерством оборони України та Організацією НАТО у сфері закупівлі товарів, робіт та послуг, а також їхнього постачання та технічного обслуговування», - зауважила Гаврилюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: