В Естонії п'яного водія автобуса Таллінн-Рига замінила пасажирка

15181349_10154743043907498_727388002250334199_n
Фото зі сторінки FB сміливої пасажирки

У суботу ввечері приблизно в 20 км від латвійського кордону поліція затримала п'яного водія автобуса, повідомляє delfi.ee.

У суботу ввечері приблизно в 20 км від латвійського кордону поліція затримала п'яного водія автобуса, повідомляє delfi.ee.

Оскільки одна пасажирка мала права на керування автобусом, до кордону з Латвією його вела вона. Фірма Ecolines підтримувала контакт з жінкою хаотично і тягнула з рішенням.

Поліція зупинила автобус фірми Ecolines і затримала водія приблизно в 20 км від прикордонного пункту Ікла. З'ясувалося, що водій п'яний.

«Він сказав, що пив горілку. Також вийшов в Пярну водій автобуса здавався п'яним, але це було до того, як поліція зупинила автобус», - розповіла читачка.

Оскільки однією з пасажирок була естонка Трійн, що мала права на керування автобусом, вона вела його до прикордонного пункту Ікла.

«Нас супроводжувала поліція, п'яний водій Ecolines і кілька кишенькових ліхтариків», - описала ситуацію Міглє.

Після тригодинного очікування за пасажирами прибув новий автобус, на якому вони і дісталися до Риги. Деякі люди їхали до Вільнюса, в Варшаву і в інші міста.

«Ecolines відреагувала дуже погано: вони не передзвонили, як було обіцяно, і врешті-решт просто не брали трубку. Вони лише через півтори години послали частини пасажирів смски, мовляв, буде новий водій. Зрештою отримали і новий автобус», - розповіла жінка.

В автобусі перебувало близько 20 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: