Головою правління «ПриватБанку» призначили екс-міністра фінансів

Головою правління ПриватБанку признасили Олександра Шлапака. Про це повідомив колишній голова правління «ПриватБанку» Олександр Дубілет під час брифінгу щодо поточної роботи «ПриватБанку».

Головою правління ПриватБанку признасили Олександра Шлапака. Про це повідомив колишній голова правління «ПриватБанку» Олександр Дубілет під час брифінгу щодо поточної роботи «ПриватБанку», передає УНН.

«Призначили головою правління «ПриватБанку» пана Шлапака. Це дуже досвідчений менеджер. Раніше він працював у «ПриватБанку», був керівником Львівського регіонального управління», — повідомив О.Дубілет.

Нагадаємо, Президент П.Порошенко запропонував ВР гарантувати вкладникам держбанків відшкодування тієї частини суми вкладу, що перевищує граничний розмір відшкодування коштів за вкладами у 200 тис. грн, встановлений законом.

Так, 18 грудня Кабінет міністрів України на засіданні розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни. Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки та оборони України, уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ «ПриватБанк» у стовідсоткову державну власність.

Як повідомлялося, починаючи із 19 грудня, у «ПриватБанку» вводиться тимчасова адміністрація.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: