Уряд забезпечить економічне зростання в 2017 році, - Гройсман

Уряд у рамках виконання державного бюджету на 2017 рік, прийнятого Верховною Радою в ніч на 21 грудня, забезпечить зростання економіки і добробуту громадян, сказав у ході засідання уряду прем`єр-міністр України Володимир Гройсман.

Про це інформує Уніан.

«Наше завдання було - зупинити кризу, визначити пріоритети на 2017 рік та з оптимізмом дивитися в майбутнє», - сказав Гройсман.
Він також повідомив, що після прийняття бюджету уряд почне розробку стратегічного плану розвитку України на 2017-2020 роки.
Крім того, Гройсман наголосив, що пріоритети бюджету були і залишаються колишніми - підтримка армії, масштабне будівництво доріг (на ці цілі виділяється близько 35 млрд грн), реформування системи охорони здоров`я та освіти з обов`язковим підвищенням зарплат вчителям та лікарям.

Нагадаємо, що Верховна Рада України в ніч на 21 грудня прийняла у цілому підготовлений урядом проект державного бюджету на 2017 рік з дефіцитом 3% і закладеним зростанням економіки також у 3%. Представляючи документ, міністр фінансів України Олександр Данилюк зазначав, що в бюджет закладено тенденції розвитку економіки на найближчі три роки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: