Гучок обурився, чому студенти його не знають

Львівське студентство вийшло сьогодні на вулиці міста з акцією на підтримку шести студентів університету імені Карпенка-Карого, яких затримали 20 січня на Подолі.

Вони провели мітинг поблизу Львівського національного університету ім. І.Франка, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Вимоги пікетувальників – припинити переслідування учасників мирних акцій протесту, покласти край викраданню активістів Майдану, звільнити всіх затриманих учасників протестних акцій. Вони тримали плакати з написами «Ні насильству!», «Припиніть репресії» та ін.

Як розповіли пікетувальники, аби загострити увагу львів’ян на подіях, що відбуваються цими днями у державі, вони вирішили не надовго перекривати вулиці міста. Так, близько 15 хвилин студенти переходили через пішохідний перехід на вул..Городоцькій, неподалік від церкви Св. Анни. При цьому великого затору не утворювалось, оскільки автомобілістам, котрі поспішали, не перешкоджали повертати у вулички й здійснити об’їзд Городоцької. Можливо було повернути на вул. Лепкого чи Огієнка. Більшість із автомобілістів стояли й сигналили у клаксони на знак підтримки протесту.

Однак першим із заблокованих в авто виявився львівський співак Зеновій Гучок. Він емоційно вимагав пропустити його, бо, мовляв, дуже поспішає. Й обурювався неналежною повагою до відомого співака. Великим здивуванням для нього виявилось, що жоден із студентів не впізнав його в лице, а що гірше й ніхто не знав, що співає З.Гучок.

Після того, як він почав голосно обурюватись, старша жіночка йому зробила зауваження за неповагу до протестувальників, а молодь почала вигукувати: «заспівай». Однак Гучок не став співати, а ображено повернувся до автівки, розвернув її та поїхав геть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: