Рейтинг українських губернаторів очолили Світлична, Синютка і Кузьменко – КВУ

«Рейтинг діяльності губернаторів за 2016 рік» Комітету виборців України очолили керівники Харківської, Львівської та Кіровоградської областей. Найгірші результати у голів Чернівецької, Полтавської та Херсонської облдержадміністрацій.

Як повідомляє КВУ, перше місце в рейтингу зайняла голова Харківської ОДА Юлія Світлична. Харківська область показала найвищі соціально-економічні показники серед інших регіонів. Крім того, вона увійшла в групу лідерів за оцінками експертів.

Також, наголошується в дослідженні, в п'ятірці лідерів – Олег Синютка (Львівська обл.), Сергій Кузьменко (Кіровоградська обл.), Степан Барна (Тернопільська обл.) І Генадій Москаль (Закарпаття).

Останнє місце, за даними рейтингу, посів голова Херсонської області Андрій Гордєєв. У групі аутсайдерів також Олег Гончарук (Івано-Франківська обл.), Олексій Муляренко (Рівненська обл.), Олександр Фещук (Чернівецька обл.), Валерій Головко (Полтавська обл.).

За словами гендиректора Комітету виборців України Олексія Кошеля, планується, що результати проекту в подальшому будуть публікуватися щоквартально, а за підсумками року буде опубліковано підсумковий звіт. Звіти будуть направлятися керівникам облдержадміністрацій, щоб вони могли побачити недоліки своєї роботи, а також президенту України і главі уряду для більш ефективного контролю за діяльністю губернаторів.

інф2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: