Колодій каже, що нікого не виганяв

Мітингувальників, які утримують приміщення Львівської ОДА, ніхто не виганяє на вулицю. Львівська облрада на виконання свого рішення проводить формальну процедуру щодо влаштування у приміщенні пункту обігріву для громадян.

Про це 28 січня у коментарі IA ZIK повідомив голова Львівської облради Петро Колодій.

Голова Львівської облради підтвердив, що дійсно скерував листа коменданту штабу народної самооборони А. Соколову щодо вивільнення приміщення і використання його за функціональними призначенням. Однак, як запевняє П. Колодій, це чиста формальність і не означає те, що протестувальники мають покинути приміщення.

«Відповідно до рішення Львівської облради, функціональне призначення адмінбудинку на сьогодні – це використання його як пункту обігріву.

Цей лист – це формальна процедура, яку запропонував сам А.Соколов. На прохання Соколова до рішення сесії облради було внесено пункт, яким доручено начальнику управління майном спільної власності М.Бандрі вжити невідкладних заходів щодо повернення балансоутримувачеві приміщень за адресою вул. Винниченка, 18», – пояснив П.Колодій.

«Фактично ніхто нікого не виганяє. Це є формальні речі, які потрібно зробити, тому що у нас є рішення, його потрібно виконувати», – додав голова облради.

Він зазначив, що облаштування пункту обігріву навпаки передбачає, що громадяни Львівщини можуть вільно зайти у будівлю та зігрітися

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: