Через неможливість вивозити ТПВ у Львові склалась критична ситуація, – висновок комісії з питань ТЕБ та НС

p_104946_1_gallerybig

Сьогодні відбулось засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Комісія розглянула два питання – одне з яких стосувалось критичної ситуації із вивезенням ТПВ у місті Львові. Адже станом на зараз вже 28% майданчиків ТПВ є переповнені і ситуація має тенденцію до погіршення.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Як наголосив під час доповіді керівник департаменту житлового господарства ЛМР Сергій Бабак, станом сьогодні 344 майданчики, а це 28%, є переповненими. І ситуація має тенденцію до погіршення. Водночас заступник голови комісії Ірина Маруняк додала, що в деяких районах переповнення є не просто кількаденне, а навіть тритижневої давності. А згідно із прогнозами гідрометцентру, з наступного тижня очікується ще більше зростання температури зовнішнього повітря, що загрожує надзвичайною екологічною ситуацією у місті.

«Станом на зараз в нас просто немає, де вивозити сміття. От вчора був інцидент, що шофера з машини просто фізично викинули, а машину просто вкради. Після втручання  поліції машину знайшли, але вона розмальована різними словами. Водії залякані і перевізники відмовляються своїми машинами їхати дорогами України», - сказав представник компанії «Грінера Україна» Богдан Михалусь.

Водночас керівник юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич звернулась із проханням до представника Санітарно-епідеміологічної служби з проханням дати заключення про ситуацію у місті щодо можливості виникнення надзвичайної ситуації місцевого характеру.

Читайте також: «Львів’яни не винні», – Філатов про «львівське сміття у Дніпрі»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: