Львівські ветерани гідно виступили на Чемпіонаті світу та Чемпіонатах України з легкої атлетики

Команди львівських ветеранів брали участь в Чемпіонаті світу та Чемпіонатах України з легкої атлетики серед ветеранів у приміщенні. На змаганнях львівські команди виборювали призові місця та медалі, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

З 28 до 30 березня в Будапешті (Угорщина) проходив Чемпіонат світу з легкої атлетики серед ветеранів у приміщенні. В складі української команди було 9 представників Львівщини. Загалом участь в змаганнях брало близько 5000 спортсменів з 52 країн світу.

В результаті змагань, львів’янин Василь Тетерка виборов золоту медаль з бігу на 22 км та срібну медаль з бігу на 8 км. Львів’яни Павло Жирков та Віктор Шеремет здобули срібні медалі зі спортивної ходьби на 10 км.

Окрім цього на Чемпіонаті України з легкої атлетики серед ветеранів у приміщенні, що відбувся в Києві, львівська команда з 9-ти ветеранів зайняла друге місце в командному заліку, поступившись лише київським спортсменам. Призерами чемпіонату стали: Ольга Стадник, Оксана ЗАліско, Віктор Шеремет і Микола Кулинич. Решта львівської команди не здобула винагород, але усі зробили великий вклад у командний залік.

29 березня в місті Брест (Білорусія) проходив легкоатлетичний пробіг пам’яті Афганців. Від Львова участь в пробігу брала Лариса Лаборткова, яка в своїй віковій категорії 65 років посіла перше місце на дистанції 15 км та була нагороджена золотою медаллю. Окрім цього, ще одна львів’янка Елеонора Левіна виборола срібну медаль у віковій категорії 55 років.

Ветерани Львова брали участь в Чемпіонаті України з поліатлону, який проходив у Рівному. Львів’яни посіли 3-тє місце. Золото виграла Марія Кулинич, а бронзові нагороди дістались Миколі Кулиничу та Миколі Сипливому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: