У ГПУ повідомили подробиці теракту, під час якого загинув полковник Шаповал

c2c4b2b247573add322e525875f9941f
Максим Шаповал

Головною військовою прокуратурою розслідується терористичний акт, в результаті якого загинув офіцер Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Про це повідомили у прес-службі ГПУ.

27.06.2017 приблизно о 08 год. 10 хв. у м. Києві по вул. Механізаторів (перед перехрестям з вул. Солом’янською) невстановленими особами вчинено терористичний акт шляхом підриву вибухового пристрою, який було закладено (за наявною інформацією) у салоні автомобіля марки «Mercedes-Benz», реєстраційний № АА 6609 АВ.

У результаті вибуху загинув офіцер Головного управління розвідки Міністерства оборони України Максим Шаповал Максим.

Того ж дня Головним управлінням Національної поліції у м. Києві розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого

ч. 3 ст. 258 КК України (терористичний акт, що призвів до загибелі людини), процесуальне керівництво у якому доручено прокурорам Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України.

27.06.2017 після проведення невідкладних першочергових слідчих (розшукових) дій Генеральним прокурором України доручено здійснення досудового розслідування у вказаному провадженні слідчим Головної військової прокуратури.

Наразі тривають процесуальні дії, спрямовані на встановлення обставин кримінального правопорушення та осіб які його вчинили.

Всіх очевидців зазначеного теракту, осіб яким відомі будь-які обставини злочину і подій, які йому передували, а також водіїв, на автомобільних відеореєстраторах яких зафіксовано подію та обстановку до і після неї, Головна військова прокуратури просить невідкладно звертатися до старшого слідчої групи (тел. 097-297-33-70).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: