Прокуратура кваліфікувала інцидент в Броварах з картою України як посягання на територіальну цілісність

29_tn

У Броварах на сцені, яка була зведена для святкування Дня Незалежності, повісили карту України без частин Донецької та Луганської областей, а також без окупованого Криму. Прокуратура кваліфікувала інцидент як посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Правоохоронці розслідують появу на сцені в Броварах Київської області карту України без Криму за ч. 1 ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу, повідомляє прес-служба генеральної прокуратури України.

«Броварською місцевою прокуратурою здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України, і відповідно до вимог ст. 216 Кримінального процесуального кодексу України, територіальна підслідність визначена Головним управлінням Служби безпеки України в місті Києві та Київській області», - сказано в повідомленні.

У прокуратурі уточнили, що 23 серпня в Броварах на сцені, яка була побудована для святкування Дня Незалежності, повісили карту України без частин Донецької та Луганської областей, а також без окупованого Росією Криму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: