Садовий каже, що "всі тарифи у Львові скрупульозно перевіряються" (відео)

Всі тарифи у Львові скрупульозно перевіряються. Про це повідомив у відеозверненні міський голова Львова. Також мер подякував мешканцям міста за самоорганізованість, самодисципліну і самоврядність, повідомила прес-служба ЛМР.

«Також під час пленарного засідання прийшли політики. Правда, у камуфляжній, військовій формі. Вони вимагають, щоб ми скасували у Львові тарифи на тепло, на транспорт. Я розумію, що приходить час наступних виборів в органи місцевого самоврядування, і багато хто хоче стати депутатом. Я переконаний, що мешканці мудрі і популізм не пройде. Я завжди категоричний противник підняття тарифів, і стою до кінця. Але, коли піднімаються ціни на енергоносії, на паливо, ми дозволяємо робити коригування. Натомість – всі тарифи скрупульозно перевіряються», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також у відеозверненні мер міста подякував мешканцям за самоорганізованість, дисципліну і самоврядність.

«За останні тижні до Львова приїжджає багато гостей. В країні біда, особливо на сході нашої України. І багато людей приїжджають просто відчути спокій і повагу до себе. Вони дякують за хорошу атмосферу. Ця подяка – всім вам, львів’яни. За те, що ви проявляєте велику самоорганізованість, самодисципліну і самоврядність», - додав Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: