Садовий заборонив підписувати меморандум щодо боргів за автобуси ЛАЗ

evr8

Міський голова Львова створив комісію для вирішення питання щодо доцільності погодження укладення та підписання меморандуму про співпрацю.

Враховуючи звернення колишніх працівників ТзОВ «Львівські автобусні заводи», що надійшли у Львівську міську раду, та інформацію про заборгованість з виплати зарплати, яку Львівській міській раді не було надано від управління юстиції, міський голова Львова створив комісію для вирішення питання щодо доцільності погодження укладення та підписання меморандуму про співпрацю.

Про це повідомили в ЛМР.

Сьогодні було створено комісію задля встановлення доцільності погодження укладення і підписання меморандуму про співпрацю з ТзОВ «Оптимум Фактор», АТП №1, ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛМКП «Львівводоканал». Перше засідання робочої групи відбулося сьогодні о 18.00. Відтак, рішення комісії буде враховано завтра під час пленарного засідання депутатів Львівської міської ради.

Нагадаємо, раніше було ухвалене рішення про виділення АТП-1 19,5 мільйона гривень для виплати боргів за автобуси ЛАЗ, куплені 2009-2011 рр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: