Велійка заявив про рейдерську атаку

ЗАЯВА ПРО ПІДГОТОВКУ РЕЙДЕРСЬКОЇ АТАКИ НА РИНОК ПАСАЖИРСЬКИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ТА АСОЦІАЦІЮ ПЕРЕВІЗНИКІВ

У друкованому ЗМІ однієї з політичних сил Львівщини з’явилася, так би мовити, «стаття» про Асоціацію перевізників та про очільника Івана Велійку. Начебто і наша організація, і сам голова є прибічниками регіоналів – і взагалі ледь не поплічниками злочинного режиму Путіна… Усі, так би мовити, «факти», перераховані у цій статті, не варті й паперу, на якому надруковані. Ми б і не звертали увагу на такі пасквілі, якби не загрозлива тенденція до перерозподілу ринку, яку бачимо останнім часом.

Зокрема, вважаємо, саме опубліковані матеріали такого характеру готують грунт для рейдерських атак на законних перевізників і на ЛОВ ВААП як організацію, яка їх представляє. Вважаємо, що таким чином «ринок із мільйонними прибутками», як його собі уявляють нечисті на руку ділки (і, як бачимо, ще й політикани із сумнівним минулим) хочуть підгребти під себе – їм, мабуть уже не вистачає коштів на виборчу кампанію.

Усю справу покладаємо на органи правопорядку, вони мали би зайнятися цим. А щодо пасквілів політиків і їхніх голослівних заяв, які дивним чином з’являться саме перед виборами, то залишаємо за собою право податися до суду. Власне образи і нападки на очільника Асоціації перевізників Львівщини Івана Велійку вивчають юристи організації.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: