В ЛМР пояснили, яка частина громадського транспорту Львова буде забрендована по-новому (фото)

IMG_6164

Про це сьогодні під час презентації першого забрендованого трамваю розповіли чиновники міської ради.

Нове брендування розроблене на основі жовтого та білого кольору та логотипом Львова. За словами дизайнерів, макет спрощували, аби за потреби транспорт було легше реставрувати.

«Ми хотіли впровадити цю ліврею як певний знак якості, тож на стару техніку – «Богдани», «Еталони» - ця ліврея не буде наноситися, а новий рухомий склад буде поступово забрендований таким чином, - розповів Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР. – Також весь новий рухомий склад для міста буде замовлятися з цими лівреями».

Питання щодо брендування берлінських трамваїв наразі відкрите, адже, як кажуть у ЛКП «Львівелектротранс», вагони довгий час експлуатувалися в Німеччині, тож їхній зовнішній стан не завжди хороший.

Чиновник додає, що наразі немає остаточного рішення, чи наносити брендування на старі трамваї. «Ми ще думаємо. Можливо, після капітального ремонту. «Шкода» після капітального ремонту гарно виглядає зсередини і ззовні, на неї будемо наносити і якраз цю модель ми нанесемо в якості тестової», - додав Андрій Білий.

Брендують трамваї німецькою плівкою. Нанесення лівреї на один трамвай «Електрон», який презентували сьогодні, коштувало міському бюджету близько 17 тисяч гривень. Брендування тролейбуса має обійтися дещо дешевше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: