У Львові почали демонтаж незаконної новобудови (фото)

lycha

На Личаківській, 259 почали демонтаж незаконної новобудови.

Відповідні фото на своїй сторінці у Facebook опублікував львів’янин Юрій Сколоздра.

За його словами, у багатоповерхівці вже демонтували дах, на місці працює екскаватор.

Зазначимо, нещодавно на знесення багатоповерхівки на вул. Личаківській, 259 мерія вже виділяла майже 3 мільйони гривень. Витрачені кошти на демонтаж потім планують стягнути із забудовника.

Нагадаємо, що рішення знести самочинну багатоповерхівку прийняв Личаківський районний суд ще у 2017 році, однак тривалий час забудовник, ТзОВ «Лідер Моноліт», оскаржував його. Наприкінці 2018 року Восьмий апеляційний адміністративний суд м. Львова не задовільнив апеляцію фірми і також зобов’язав її знести житловий будинок на вул. Личаківській, 259. Цей випадок є першим у Львові, коли Інспекція ДАБК отримала перемогу в суді з позовом про знесення самочинно збудованого об’єкта.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Лідер Моноліт» зареєстроване за місцем скандальної багатоповерхівки – на вул. Личаківській, 259. Його засновником є бізнесмен, власник «Львівського холодокомбінату» Богдан Копитко.

Основний вид діяльності компанії вказаний як будівництво житлових і нежитлових будівель, розмір її статутного капіталу становить 4 мільйони гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: