Геращеко вимагає від Зеленського вибачитись за образу дітей із синдромом Дауна у серіалі

geraschenko

Представниця України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи, віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко оприлюднила відеозвернення, у якому закликала кандидата у президенти Володимира Зеленського вибачитись за образу дітей із синдромом Дауна у серіалі «Слуга народу».

«Якось один радикальний політик дозволив собі образити дітей із синдромом Дауна і він був змушений вибачатись… А сьогодні мене дуже непокоїть той факт, що кандидат в президенти Європейської країни, України  — Зеленський у своєму серіалі, де він грає Голобородька, дозволив собі образити людей із синдромом Дауна… Є відкритий лист від асоціації батьків цих дітей з вимогою вибачитися. Я доєднуюсь до цих вимог: пане Зеленський, Україна — це європейська країна... і не може собі дозволити політик, який претендує на найвищу посаду, публічно порушувати ключові засади поваги до прав людини…»,  — сказала Геращенко у своєму відеозверненні.

«Закликаю вас, вибачтеся публічно… це не важко визнати, що ти помилявся. Вибачтеся»,  — наголосила віце-спікер, зазначивши, що дає Зеленському 24 години на вибачення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: