На Львівщині митники вилучили контрабандну партію одягу та взуття

Screenshot_1
Фото: ДФС.

Мешканець Тернопільщині намагався перевезти через кордон 1790 одиниць одягу та взуття. Про це повідомляє прес-служба ДФС у Львівській області.

У пункті пропуску «Шегині – Медика» громадянин України, 1991 року народження, мешканець Тернопільщини, для перетину кордону обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор».

«Під час огляду автомобіля «MERCEDES-BENZSPRINTER 315», яким він їхав як водій, у працівників митниці виникла підозра щодо наявності в ньому товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. Автомобіль ретельно оглянули і в салоні виявили товар, який відповідно до ст. 374 Митного кодексу України перевищує неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України. Зокрема 945 суконь в асортименті різних кольорів, розмірів та моделей, 587 блуз, а також комбінезони, штани, піджаки, светри, головні убори, спідниці та взуття. Після митного огляду громадянин визнав себе їх власником», - повідомили у прес-службі.

Товар, який не перевищує неоподатковувану норму, пропущено на митну територію України. Решту предметів правопорушення – 1 790 шт. одягу та взуття – затримано до рішення суду. В діях громадянина вбачають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 471 Митного кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: