У Львівській Політехніці підвищуватимуть технологічну кваліфікацію викладачів

ітіт

Сьогодні, 20 вересня, львівська міська рада нанонсувала підписання договору про співпрацю із Національним університетом «Львівська політехніка» та ТОВ «Академія цифрового розвитку».

Меморандум підпишуть, щоб поширити стандарти широкого використання цифрових технологій в діяльності закладів освіти та у підвищенні кваліфікації вчителів.

Про це повідомляє відділ комунікації Львівської міськради.

Підписання документу має відбутися 25 вересня о 13:30 у 203 кабінеті ЛМР (площа Ринок, 1). У рамках реалізації меморандуму буде проведений двогодинний тренінг для освітян міста Львова з презентацією цифрових інструментів і можливостей Google для освітньої діяльності.

Тренінг розпочнеться о 15.00 год. в ауд. 219 Національного університету «Львівська політехніка» (Головний корпус, вул. С Бандери, 12).

Участь за попередньою реєстрацією. Для участі треба підтвердити реєстрацію і прийти на захід із встановленим на смартфон додатком Google Classroom.

По завершенню навчання учасникам буде видано онлайн сертифікат про участь у тренінгу за програмою «Додатки Google в освітній діяльності» (гриф МОН від 28.12.2018).

Під час заходу через серію практичних завдань учасники ознайомляться з перевагами та можливостями застосування цифрових інструментів Google для організації взаємодії, спільної діяльності, ефективної комунікації.

А також отримають навички роботи в середовищі Google Клас: об'єднання учасників у захищеному середовищі, поширення інформації, тиражування, збір файлів у хмарному середовищі, контроль і історія виконання завдань, надання індивідуальних консультацій, організація дискусій; вивчать основи щодо надання рівнів дозволів для спільного використання об’єктів Google Диску, опрацюють засоби ефективного узагальнення матеріалів, візьмуть участь у колективній взаємодії.

Більше інформації тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: